En guide, der trin for trin beskriver, hvordan du ansætter nye medarbejdere ved hjælp af Workee

Workee Team
En guide, der trin for trin beskriver, hvordan du ansætter nye medarbejdere ved hjælp af Workee
Velkommen til Workee, Danmarks hurtigste rekrutteringsapp til restaurationer, hoteller, distributører og mange flere.
Hos Workee kender vi alt til de udfordringer, som virksomhederne står over for, når de skal finde den rette kandidat til et job. Der er alt for mange kilder, lister og kontakter, hvilket slet ikke giver den fornødne struktur i ansættelsesprocessen og ikke gør det spor nemt. Det er derfor, at det er Workees første prioritet at forenkle ansættelsesprocessen gennem brugen af en række uundværlige rekrutteringsværktøjer. Det vil vi nu illustrere ved hjælp af denne særlige virksomhedsguide, der trin for trin hjælper dig hurtigt og nemt gennem hele ansættelsesprocessen.
Brug guiden til at oprette en konto, slå en stilling op og til at finde dine nye medarbejdere i løbet af ganske få minutter.

Oplev, hvad Workee har at byde på

Vi begynder denne rejse på Workees hjemmeside, hvor du kan læse alt om vores abonnementspriser, se listen over de virksomheder, som vi allerede samarbejder med og se de brancher, som Workee kan tilbyde denne hurtige ansættelsesløsning til, herunder HORECA, detailhandel, distribution og bygge- og anlægsbranchen. Derudover finder du også en række blogartikler med gode råd til, hvordan du ansætter nye medarbejdere på den hurtigste og mest effektive måde, så dem bør du også lige læse.

Opret en virksomhedsprofil og en konto

Inden du kan slå det første job op, er du lige nødt til at klikke et par gange for at oprette dig. Det er op til dig, om du vil benytte vores mobilapp eller vores hjemmeside, de har begge to de samme funktioner.

  • For at kunne oprette en konto er det vigtigt, at du udfylder de påkrævede felter: navn, e-mail, telefonnr. og beliggenhed.
  • Bemærk venligst, at når du udfylder feltet “virksomhedsbranche”, er det af afgørende betydning, at du får valgt den rigtige branche, så du bliver synlig for de relevante kandidater.
  • Husk at udfylde feltet med virksomhedens CVR-nummer. Når det er verificeret, vil dine jobopslag automatisk få større opmærksomhed fra de jobsøgende kandidater.
  • Bekræft din e-mail, og så er du færdig. Så er det tid til at slå det første job op!

Opret et jobopslag

Klik på den store, orange knap ”Opret et job”, og så er du i gang. I forbindelse med at du laver et jobopslag, skal du udfylde en række felter med oplysninger vedr. din virksomhed, bl.a. stillingsbetegnelse, kategori, påkrævet erfaring, sprogfærdigheder og beliggenhed og vigtigst af alt udarbejde en stillingsbeskrivelse. Stillingsbeskrivelsen kan maksimalt indeholde 200 tegn.

Vi anbefaler også, at jobopslaget medtager oplysninger vedr. løn, da job med attraktive lønforhold typisk får flere ansøgere.

Nu mangler du kun at udfylde den sidste vigtige post – yderligere spørgsmål. Du kan virkelig spare tid, hvis du f.eks. udformer tre relevante spørgsmål, som de jobsøgende kandidater skal besvare i forbindelse med, at de søger jobbet. Kandidaternes svar kan du læse i chatten senere.

Find de jobsøgende kandidater, der opfylder dine krav

Workee giver dig mulighed for at gennemgå alle de kandidater, der er tilmeldt databasen og nærstudere de enkelte kandidater, og det er en helt unik funktion, du ikke finder andre steder! Med Workee får du nemlig direkte adgang til en database med tusindvis af jobsøgende kandidater i hele Danmark, med mulighed for at søge efter dem, du mener passer bedst til jobbet, bl.a. ud fra en række forskellige kriterier, som f.eks. beliggenhed, erfaring, arbejdstilladelse, kørekørt osv.

Få et overblik over de enkelte kandidaters kvalifikationer

Under fanebladet “Mine jobopslag” kan du se de jobopslag, der er aktive. Når du klikker på et af jobopslagene, får du en kandidatliste, hvor du enten kan vælge at se samtlige kandidater eller nøjes med dem, du har udvalgt.

Når du har modtaget en ansøgning, kan du se nærmere på ansøgerens profil, som indeholder alle de oplysninger, du har brug for. Efter at du har gennemgået profilen, og drøftet detaljerne nærmere med kandidaten på chatten, kan du enten udvælge eller afvise vedkommende, uden yderligere kommentarer. Bemærk venligst, at de kandidater, du har afvist ikke længere vil være i stand til at sende dig en besked. Du har også mulighed for at give feedback eller at blackliste kandidaten.

For at gøre udvælgelsesprocessen mere enkel kan du sortere kandidaterne efter erfaring, sproglige færdigheder og diverse nøgleord. Derudover vil de kandidater, der passer bedst til dit jobopslag, automatisk stå øverst på listen, så derfor behøver du ikke selv at sortere dem. Hvis du f.eks. er på udkig efter en tjener, vil de kandidater – der har den mest relevante erfaring, kendskab til sprog og som bor i nærheden – automatisk komme øverst på listen.

Nyd godt af vores flerbrugerfunktionalitet

Workee giver dig nu mulighed for at tilføje nogle kolleger, der kan hjælpe dig med at ansætte de nye medarbejdere! Klik på +tilføj medarbejder under fanebladet ”Min virksomhed”. Angiv navnene på medarbejderne og den e-mailadresse, som de skal modtage en invitation på. Derefter vælger du kollegernes stillingsbetegnelse (medarbejder eller administrativ medarbejder) og sender derefter invitationen.

Denne multibrugerfunktionalitet er i sandhed smart, f.eks. når du er på ferie eller ligger syg derhjemme. Så kan du hurtigt og enkelt overdrage både jobopslagene og chatten til en anden kollega.

Under samme faneblad kan du samtidig få et overblik over alle virksomhedens medarbejdere og se de jobopslag, der er aktive i øjeblikket. De enkelte medarbejdere kan både slå jobopslag op og chatte med kandidaterne på egen hånd, uden at disse aktiviteter er synlige for de andre medarbejdere.

Så, nu er du klar til at gå i gang! Hvis du vælger at bruge denne guide, er du sikker på at få det fulde udbytte af Workees enkle, hurtige og effektive rekrutteringsværktøjer.

Gå ind, og opret dig på www.workee.co, eller download Workee-appen til iOS eller Android, og find dine nye medarbejdere allerede i dag. Der er tusindvis af jobsøgende kandidater, der venter på dig derude!

Læs også: Derfor bør du overveje at ansætte en kandidat uden erhvervserfaring.