Så er ventetiden forbi: Nu giver Workee dig mulighed for at ansætte nye medarbejdere i tæt samarbejde med dine kollegaer

Workee Team
Så er ventetiden forbi: Nu giver Workee dig mulighed for at ansætte nye medarbejdere i tæt samarbejde med dine kollegaer
Så er vores nye og særdeles efterspurgte funktionalitet på Workee omsider blevet tilgængelig. Du har nu mulighed for at få dine kolleger til at hjælpe dig, når du skal ansætte nye medarbejdere gennem Workee. De enkelte medarbejdere i dit team vil nu være i stand til at:
  • Slå nye stillinger op på workee.dk eller på Workees mobilapp
  • Udvælge og afvise kandidater
  • Søge efter egnede kandidater i Workees store database over ansøgere, med flere tusind tjenere, kokke, rengøringsassistenter, bygningsarbejdere m.fl.
  • Chatte direkte med kandidaterne

Samtidig kan alle medarbejderne i dit team se de joboplag, der er slået op under firmaets navn inklusiv hvem som har søgt. Det gør det meget lettere for din virksomhed at koordinere ansættelsesprocessen. Den nye funktionalitet vil desuden gøre det både lettere og hurtigere at finde de ansøgere, der har de rette kvalifikationer.

Hvis du kunne tænke dig at få dine kolleger til at oprette sig på Workee, skal du bare logge på din profil og sende en invitation til dit team.

Dette arbejde er delvist finansieret af to tilskud fra Innovationsfondens Innobooster-program. Innovationsfonden investerer i iværksættere, forskning og virksomheder, der skaber værdi for Danmark og nye løsninger til de største udfordringer i samfundet, og støtter udviklingen af ny viden og teknologi, hvilket skaber vækst og beskæftigelse i Danmark.