Ny kandidatsøgning med ny version af Workee-appen

Evgenia Bereziuk
Ny kandidatsøgning med ny version af Workee-appen
Den nye version af Workee-appen 4.0.12 er her. Vores mobilapp, som allerede hjælper mere end 850 virksomheder med at ansætte personale til restauranter, caféer, butikker, hoteller og mere, er lige blevet endnu bedre!

1.Kandidatprofil

Den første vigtige ting, som du vil opdage – en udvidet kandidatprofil. Nu kan kandidater give mere detaljerede oplysninger om deres erfaring – det giver dig mulighed for at se, hvor længe en ansøger har arbejdet i forskellige jobs.

Vi har også tilføjet links til profiler på Facebook og LinkedIn. Du kan finde ud af mere om din potentielle medarbejder, før du inviterer ham eller hende til en jobsamtale.

2. Kandidatsøgefilter

Den anden nye funktion, som vi har tilføjet, er et sofistikeret kandidatsøgefilter. Nu kan du nemt søge efter personale til din restaurant eller café efter antal års relevant erfaring inden for dette bestemte arbejdsområde, placering og sprog (dansk eller engelsk). Hvis du vil indsnævre din søgning endnu mere – kan du også bruge yderligere filterindstillinger, såsom søgeordssøgning, arbejdstilladelse og kørekort.

3. Kandidatprofilvisning

Den tredje tilføjelse er en ny kandidatprofilvisning.

Vi ved, hvor tidsrøvende det kan være at åbne hver eneste profil på ansøgerne til dit jobopslag for at finde ud af de grundlæggende oplysninger om kandidaterne. Kort profil omfatter nu information om ansøgerens placering, sprog og antal års erfaring. Tag beslutningen om at afvise eller shortliste en ansøger på et par sekunder.

Det er alt for nu, men der er meget mere på vej.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre Workee for at gøre appen mere tidsbesparende og praktisk. Tjek den ud nu!

Tak for din tid og bliv hængende!