Workee ny funktioner:
Sortliste, lokationsbaseret søgning, verificeret status

Evgenia Bereziuk
Workee ny funktioner: Sortliste, lokationsbaseret søgning, verificeret status
Kære venner, har I savnet os? Vi har savnet jer! Og vi er glade for at meddele, at vi nu har lanceret en ny version af Workee. Før vi fortæller om de nye funktioner, vil vi blot sige, at vi har læst alle jeres beskeder og e-mails omhyggeligt (tusind tak for dem!), analyseret jeres feedback – og her er vi.

Så, lad os præsentere de nye funktioner.

1.Lokationsfilter

Nu hvor Workee har flere kandidater end nogensinde før – mere end 20.000 personer er registreret i appen. Det er blevet mere kompliceret at finde personale. Så nu har virksomheder fået mulighed for at lede efter ansatte ved hjælp af vores nye lokationsfilter. Vælg en hvilken som helst by, og led efter den perfekte kandidat inden for en radius af  5, 10 eller 20 kilometer.

Vi forventer mange flere lykkelige matches!

2.Verifikation

Kære kandidater. Ja, vi ved det. Vi ved, hvor irriterende det er, når virksomheder skriver ”Privat” i stedet for et virksomhedsnavn (selvom det fx viser sig at være en smart restaurant i midtbyen). Vi ved også, hvor irriterende det er, når virksomheden er for doven til at skrive et firmanavn eller en jobbeskrivelse, eller ikke uploader virksomhedens logo (eller uploader et billede af deres chef/kone/hund i stedet for). Vi ved, at dette ikke motiverer dig til at ansøge, fordi du ikke ved, hvem de virkelig er.

Nu skal du blot lægge mærke til det grønne mærke i modsatte side at jobopslaget. Det betyder, at virksomheden har bestået verifikationsproceduren og har fået status som verificeret.

3.Sortliste

Vi har dårlige nyheder til dig. Et ”nej” fra en virksomhed betyder rent faktisk «nej». Selvom du er overbevist om, at du er den bedste kandidat til jobbet (og det er vi sikker på, du gør!) Men husk, at nu har virksomheder mulighed for at sortliste ansøgere. Så lyt til os – og glem det job! Hav selvrespekt og kom videre. Der er andre fisk i havet.

Og kære virksomheder, I er fantastiske, vi er virkelig glade for at have jer ombord, så glem venligst ikke, at nogle gange fortjener man en chance. Jeres venlighed og tiltro til jeres kommende medarbejder kan afsløre et fantastisk potentiale.

Det var alle nyheder i denne omgang. Vi vil fortsætte med at arbejde på nye funktioner og forbedre Workee for jer. For I er den bedste del af det hele.