Workee jobsøgningsapp udvider til hele Danmark

Evgenia Bereziuk
Workee jobsøgningsapp udvider til hele Danmark
Workee blev lanceret i maj 2017 i København. Workee er en gratis app til mobilen, som tilbyder mulighed for at ansætte hotel, restaurant og butikspersonale på blot et par timer. Appen bruges nu af omkring 600 virksomheder og mere end 20.000 jobsøgende. Et år efter appens succesfulde lancering i hovedstaden bliver den nu blevet lanceret i hele Danmark.

“Forestil dig en situation, hvor en barista eller en tjener bliver syg lige før et arrangement, og lederen skal finde en erstatning med det samme,” siger Vera Reshetina, medstifter af Workee. “Workee kan hjælpe med at udfylde det kritiske hul hurtigt ved at vise søgeresultater baseret på kandidaternes placering. De næste skridt: chat med dem via den mobile messenger-funktion og tilbyd jobbet til den kandidat, der passer bedst til kravene, direkte i appen.

Workee er nyttig både for både arbejdsgivere og jobsøgende. Appen giver virksomheder mulighed for at slå ledige stillinger op hvor som helst og når som helst for at nå lokale talenter. Samtidig kan medarbejdere, der leder efter et nyt job, bruge Workee til at finde virksomheder, der ansætter, i nærheden af, hvor de bor. Søgeresultaterne er baseret på kandidaternes placering, og arbejdsgivere og jobsøgende kan kommunikere via mobilchatten i appen.

Specifikationer

For at begynde at bruge Workee skal en arbejdsgiver blot installere appen og udfylde de felter, der beskriver den stilling, der tilbydes. Stillingen vises i søgeresultaterne hos tusindvis af personer, der søger den slags jobmulighed. Når lokale jobsøgende har ansøgt, vil lederne browse gennem deres profiler og aftale et jobinterview med de bedste af dem via messenger-funktionen i appen.

En medarbejder, der søger arbejde som tjener, kok, sælger eller chauffør/kurér, skal blot oprette en profil og søge job direkte i appen.

Priser og tilgængelighed

Workee er en gratis app, der fungerer med både iOS og Android.

Workee på de sociale medier

For mere information, gå til  https://workee.co/

Følg os på Instagram @workee_app

Følg os på Facebook.